Ajankohtaista


Näillä sivuilla ilmoitetaan vuoden 2019 tapahtumista.
Näyttelyistä, tulevista retkistä, maalauspäivistä ja muusta seuran toiminnasta. Sivun alaosasta näet jäsenten omat näyttelyt.

Lauantaina 24.8.2019 klo 14-18 aikana toivomme KAIKKIEN jäsentemme ja ystäviemme tulevan Mämmilän Elomeininkit -juhlaan tapaamaan meitä!
Orivesi 150v -juhlan päätapahtuma on Oriveden Jäähallin ympäristössä; on ohjelmaa ja toripöytiä ym. tapahtumaa. Illan päättää tapahtuma "Kesäilta Paltanmäellä" klo 18 alk.
Seurallamme on myös taidenäyttelyn viimeinen aukiolopäivä Paltanmäen museolla vielä iltaan asti paikalla.
JÄSENET: tuokaahan omat tuotteenne / juttunne toripöytää varten sihteerille jo elokuun alkaessa! Ottakaa yhteyttä Eevan asiasta. Kiitos!
- ps. Yhteisnäyttelymme työt puretaan vasta iltatapahtumien jälkeen (ei aikaisemmin) ja töitä voi hakea myös viikonlopun jälkeen. Tiedotamme asiasta myöhemmin.
Tervetuloa mukaan tapahtumaan!

Vuoden 2019 yhteisnäyttelymme:


Oriveden Taitokeskus Auvisella oli yhteisnäyttelymme "Taidetta Vintillä" 4.3. – 22.3.2019.

Juupajoella, Kallenaution kestikievarissa, oli yhteisnäyttelymme "Kesänäyttely" 29.6.– 19.7.2019.


Paltanmäen kesänäyttelymme "Juhlien aikaa" on avoinna 7.6.- 25.8.2019 ajan Oriveden kotiseutumuseolla.
Näyttelymme on avoinna kotiseutumuseon auki ollessa, koko kesän ajan 11.6. alkaen. Museoalueen pieneen pääsymaksuun sisältyen, ei omaa pääsymaksua.
Näyttely puretaan 24.8.2019 olevan Mämmilän Elomeininkit -tapahtuman jälkeen illalla, kun museorakennukset sulkeutuvat. Ilmoittelemme asiasta tarkemman kellonajan myöhemmin.


Tuleva Uskon yö -tapahtuman (2019) näyttelymme on lokakuun lopulla Oriveden kirkon kahvio-/juhlasalissa.
Teemana on "Luomakunta ja yhteinen tulevaisuutemme". Näyttelyssä on pystyttäjät. Työt tuodaan klo 17 aikaan kirkkoon (päivämäärä ei ole vielä tiedossa). Näyttely ei ole myyntinäyttely.
Lisätietoa tapahtuman aikataulusta tulee sivuille myöhemmin. Toivomme sinne nyt esille uusia töitänne, kiitos!
Uskon yö-tapahtuma on valtakunnallinen kaikissa seurakunnissa.


"Syksyn saapuessa" näyttelymme on Oriveden kaupunginkirjastossa on 23.9 - 19.10.2019.
Lisätietoa kellonajoista tulee myöhemmin. Näyttelyllä on pystyttäjät ja töiden nimiöinti tehdään nyt kootusti sihteerin toimesta. Antakaa tiedot teoksista paperilapulle tehtynä töitä tuodessanne. Sama tieto kiinni myös teoksen taakse. Työt tulee olla valmiiksi kehystettyjä ripustamista varten. Näyttely ei ole myyntinyttely, mutta jokainen voi itse antaa yhteystietonsa paperille laitettuna sihteerille töiden mukana.
Nyt toivotaan esille uusia töitänne, kiitos!


Seuraavat yhteisnäyttelymme ja tapahtumat ovat vuonna 2020 ja niistä kerromme kevätkirjeessä. Syyskokoukseen voivat kaikki tuoda toiveitaan ja ajatuksia kerrottavaksi. - Kiitos tästä vuodesta kaikille!


Muut asiat ja tapahtumat 2019:

Elokuun 2019 kaikille avoin Taideretkemme oli perjantaina 2.8.2019. Retkikohteet olivat nyt lähiseudulla ja kulkureitti kierteli osin rallimaisemissa ja meitä kuljetti Mäntän Tilausliikenteen bussi sujuvasti kohteesta toiseen.
Riihigalleria (Kuhmoinen/Päijälä) ja Sinikka Kulon lasityönäyttely Kuhmoisissa katsottiin. Kuhmalahden Taidepappilassakin vietimme hyvän tovin näyttelyyn ja Teemu Luotoon tutustuen.
Kiitos kaikille osallistujille kivasta retkiseurasta taideretkellämme!

Seuramme laadukasta juhlavuosi- ja historia matrikkelia (108 siv.) on yhä saatavilla mm. seuran kautta ja myynnissä Orivedellä Taitokeskus Auvisella, hintaan 30€/kirja. - Kirja on ajaton lahjakirja seuramme ja toiminta-alueen historiasta. Sen hinta/arvo ei tule laskemaan. - Osta omasi ennenkuin loppuvat!


"TaituE –taidetta ja tunnelmaa" Oriveden Eräjärvellä oli lauantaina 27.4.2019. Seuramme jäseniä oli monin tavoin mukana tapahtumassa. Kiitos osallistujille!

Seuramme jäsenten omia näyttelyitä järjestetään laajasti Pirkanmaan alueella ja muuallakin. - Muistakaapa ilmoittaa tietoja tänne nettisivuillekin!

Taiteilijaseuran jäsenten omat näyttelyt 2019:

Terhi Mäkelän kesänäyttely MEREN KUTSUA KUUNNELLEN
valokuvien ja grafiikan tarinoita meren ääreltä.
Taitokeskus / Auvisen puoti, ”Kutomogalleria”, 1.krs
osoite: Keskustie 37, 35300 Orivesi
avoinna ajalla 2.5.- 31.8.2019, Auvisen puodin auki ollessa ma–pe 10–17, la 10–14

Rönnvikin Viinitilalla, osoite: Hämeenlinnantie 270, 36660 Laitikkala
on esillä Pirjo Kuulusan, Tuula Kuusiston ja Raili Rannikon maalauksia eri tekniikoilla.
Näyttely on esillä 1.6.-18.8.2019 ja avoinna: ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18

-


-HUOM! Näyttelyohjeet jäsenistölle: Katsokaa aina näyttelyn aihe ja nimi huolella, valitkaa näyttelyyn ehdolle aiheen mukaisia töitä. Näyttelyissä on yleensä vaihtuva jurytys ennen pystytystä. Kaikilta pääsee esille 1-5 työtä/näyttely. Anna teosten tiedot ja omat tietosi töitä tuodessasi heille ja laita ne myös teoksesi taakse kiinni.(myös puhnro,jos haluat myydä töitäsi)

Näyttelytöitä ei saa itse laittaa esille/seinälle. Eikä hakea pois vastoin ohjeita (sopimatta asiasta).
Näyttelyissä on valmiiksi sovitut pystyttäjät, jotka toteuttavat esille laittamisen.-Anna työrauha pystyttäjille.
Työt pitää olla ripustusvalmiita ja nimettyjä (taakse nimitiedot) paikalle tuotaessa. Sovi tuodessasi myös itse, milloin haet mahdolliset ylimääräiset työsi pois paikalta.
Jos haluat myydä töitäsi näyttelystä, niin merkitse ITSE yhteystietosi näyttelyssä tietoihisi. Seura ei jaa jäsenten yhteystietoja ulospäin.

Tervetuloa tuomaan töitä näyttelyihin. Tarvittaessa voit pyytää apua muilta töiden toimittamiseen.- Emme peri osallistumismaksuja!Tulkaahan kaikki mukaan tapahtumiin taas vuonna 2019!
Osa tapahtumistamme ja retkistä on kaikille avoimia ja niihin toivomme kaikkien kiinnostuneiden tulevan rohkeasti mukaan.

Retkiasioissa ja muissa tiedusteluissa saatte lisätietoja sihteeriltämme Eevalta tai Timo Musturilta.


Olette kaikki lämpimästi tervetulleita näyttelyihimme ja retkillemme! Jos taiteen katsojana kiinnostuit töistämme, niin ota yhteyttä esim. sihteeriimme tai hallituksen jäseniin ja kysele lisää asiasta. Lähes kaikki työt ovat yleensä myös myynnissä. Myynnin hoitavat taiteilijat itse.

Seuraa sivujen päivittymistä ja ole mukana tapahtumissa! Ole myös itse aktiivinen ja kysy tarvittaessa sihteeriltämme lisää, jos kaipaat jotain tietoa tapahtumista.