Näillä sivuilla ilmoitetaan vuoden 2019 tapahtumista.
Näyttelyistä, tulevista retkistä, maalauspäivistä ja muusta seuran toiminnasta. Sivun alaosasta näet jäsenten omat näyttelyt.

Yhteisnäyttelymme purku Oriveden kirkossa on ti 26.11.2019 klo 16:45-17:15 aikana. Pyydäthän muilta osallistujilta apua, mikäli et itse ehdi/pääse paikalle.

Kiitos tästä vuodesta kaikille jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tapahtumissa mukana olleille!
Hyvää joulun aikaa kaikille ja Onnellista Uutta Vuotta 2020!

Vuoden 2019 yhteisnäyttelymme:

Oriveden Taitokeskus Auvisella oli yhteisnäyttelymme "Taidetta Vintillä" 4.3. – 22.3.2019.

Juupajoella, Kallenaution kestikievarissa, oli yhteisnäyttelymme "Kesänäyttely" 29.6.– 19.7.2019.

Paltanmäen kesänäyttelymme "Juhlien aikaa" oli 7.6.- 24.8.2019 ajan Oriveden kotiseutumuseolla.

"Syksyn saapuessa" näyttelymme oli Oriveden kaupunginkirjastossa on 23.9 - 19.10.2019.

Vuoden viimeinen yhteisnäyttelymme oli Uskon yö -tapahtuman (2019) näyttely loka-marraskuun aikana Oriveden kirkon kahvisalissa.

Seuraavat yhteisnäyttelymme ovatkin sitten vuonna 2020 ja niistä kerromme täällä nettisivuillamme, Oriveden Sanomien "Tapahtumissa" ja jäsenille myös sähköpostilla (ilmoita sihteerille sp-osoitteesi).

Tervetuloa mukaan uudeksi kannatus- tai taiteilijajäseneksi seuraamme. Pääset mukaan taideretkille ja toimintaan. Olet lämpimästi tervetullut. Otathan yhteyttä esim. hallituksen jäseniin, niin saat lisätietoa asiasta. - Tervetuloa!

Muut olleet asiat ja tapahtumat vuonna 2019:

Elokuun 2019 kaikille avoin Taideretkemme oli perjantaina 2.8.2019. Retkikohteet olivat nyt lähiseudulla ja kulkureitti kierteli osin rallimaisemissa ja meitä kuljetti Mäntän Tilausliikenteen bussi sujuvasti kohteesta toiseen.
Riihigalleria (Kuhmoinen/Päijälä) ja Sinikka Kulon lasityönäyttely Kuhmoisissa katsottiin. Kuhmalahden Taidepappilassakin vietimme hyvän tovin näyttelyyn ja Teemu Luotoon tutustuen.
Kiitos kaikille osallistujille kivasta retkiseurasta taideretkellämme!

Yhdistyksen syyskokous oli 17.11.2019 klo 13 alk. (Järjestöjentalolla). Syyskokous on kaikille jäsenille avoin (osallistumista toivotaan) tilaisuus.

Seuramme laadukasta juhlavuosi- ja historia matrikkelia (108 siv.) on yhä saatavilla mm. seuran kautta ja myynnissä Orivedellä Taitokeskus Auvisella, hintaan 30€/kirja. - Kirja on ajaton lahjakirja seuramme ja toiminta-alueen historiasta. Sen hinta/arvo ei tule laskemaan. - Osta omasi ennenkuin loppuvat!

"TaituE –taidetta ja tunnelmaa" Oriveden Eräjärvellä oli lauantaina 27.4.2019. Seuramme jäseniä oli monin tavoin mukana tapahtumassa. -Kiitos osallistujille!

Seuramme jäsenten omia näyttelyitä järjestetään laajasti Pirkanmaan alueella ja muuallakin. - Muistakaapa ilmoittaa tietoja tänne nettisivuillekin!

Taiteilijaseuran jäsenten omat näyttelyt 2019:

Raija Paanasen ja Eeva Pekosen yhteinen taidenäyttely "Ihmisiä ja muistoja" on avoinna 31.12.2019 asti Palvelutalon Lähitorilla.
Lähitori on auki aivan kaikille näyttelystä kiinnostuneille aina, kun näyttelytilassa ei ole muuta tapahtumaa. Poiketkaahan katsomaan!

-

HUOM! Näyttelyohjeet jäsenistölle: Katsokaa aina näyttelyn aihe ja nimi huolella, valitkaa näyttelyyn ehdolle aiheen mukaisia töitä. Näyttelyissä on yleensä vaihtuva jurytys ennen pystytystä. Kaikilta pääsee esille 1-5 työtä/näyttely. Anna teosten tiedot ja omat tietosi töitä tuodessasi heille ja laita ne myös teoksesi taakse kiinni.(myös puhnro,jos haluat myydä töitäsi)

Näyttelytöitä ei saa itse laittaa esille/seinälle. Eikä hakea pois vastoin ohjeita (sopimatta asiasta).
Näyttelyissä on lähes valmiiksi sovitut pystyttäjät, jotka toteuttavat esille laittamisen.-Anna työrauha pystyttäjille.
Työt pitää olla ripustusvalmiita ja nimettyjä (taakse nimitiedot) paikalle tuotaessa. Sovi tuodessasi myös itse, milloin haet mahdolliset ylimääräiset työsi pois paikalta.
Jos haluat myydä töitäsi näyttelystä, niin merkitse ITSE yhteystietosi näyttelyssä tietoihisi. Seuramme ei jaa jäsenten yhteystietoja ulospäin, eikä lisää tietoja ilman lupaa.

Tervetuloa tuomaan töitä näyttelyihin. Tarvittaessa voit pyytää apua muilta töiden toimittamiseen.- Emme peri osallistumismaksuja!

Tulkaahan kaikki mukaan tapahtumiin taas vuonna 2020!
Osa tapahtumistamme ja retkistä on myös kaikille avoimia ja niihin toivomme kaikkien kiinnostuneiden tulevan rohkeasti mukaan.

Retkiasioissa ja muissa tiedusteluissa saatte lisätietoja sihteeriltämme Eeva Pekoselta tai Timo Musturilta (kts. yhteystietosivu). Yhteystietosivulta löydät myös maksua varten tilinumerot ja y-tunnuksemme.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita näyttelyihimme ja retkillemme!
Jos taiteen katsojana kiinnostuit töistämme, niin ota yhteyttä esim. sihteeriimme tai hallituksen jäseniin ja kysele lisää asiasta. Lähes kaikki työt ovat yleensä myös myynnissä. Myynnin hoitavat taiteilijat itse, joten ohjaamme tietosi heille.

Seuraa sivujen päivittymistä ja ole mukana tapahtumissa! Ole myös itse aktiivinen ja kysy tarvittaessa sihteeriltämme lisää, jos kaipaat jotain tietoa tapahtumista.