Näillä sivuilla ilmoitetaan vuoden 2019 tapahtumista.
Näyttelyistä, tulevista retkistä, maalauspäivistä ja muusta seuran toiminnasta. Sivun alaosasta näet jäsenten omat näyttelyt.

Vuoden 2019 yhteisnäyttelymme:

Oriveden Taitokeskus Auvisella oli yhteisnäyttelymme "Taidetta Vintillä" 4.3. – 22.3.2019.

Juupajoella, Kallenaution kestikievarissa, oli yhteisnäyttelymme "Kesänäyttely" 29.6.– 19.7.2019.

Paltanmäen kesänäyttelymme "Juhlien aikaa" oli 7.6.- 24.8.2019 ajan Oriveden kotiseutumuseolla.

"Syksyn saapuessa" näyttelymme on Oriveden kaupunginkirjastossa on 23.9 - 19.10.2019.
Näyttelyn pystytys on maanantaina 23.9.2019 klo 9.00 Oriveden kaupunginkirjastossa. Näyttelyllä on pystyttäjät ja töiden nimiöinti tehdään nyt kootusti sihteerin toimesta. Antakaa tarvittavat tiedot teoksistanne paperilapulle tehtynä töitä tuodessanne. Sama tieto pitää laittaa kiinni myös teoksen taakse. Mukaan otetaan 1-3 työtä / taiteilijajäsen, pystyttäjien valinnan mukaisesti.
Työt tulee olla valmiiksi kehystettyjä ripustamista varten. Näyttely ei ole myyntinäyttely. -- Nyt toivotaan esille uusia töitänne, kiitos!
Näyttely puretaan lauantaina 19.10.2019 klo 12.00. -Jos et pääse paikalle, niin otathan yhteyttä sihteeriin.

Tuleva Uskon yö -tapahtuman (2019) näyttelymme on lokakuun lopulla Oriveden kirkon kahvio-/juhlasalissa ( noin 3 viikon ajan) alkaen la 26.10.2019.
Teemana on "Luomakunta ja yhteinen tulevaisuutemme". Näyttelyssä on pystyttäjät. Työt tuodaan klo 17 aikaan kirkkoon torstaina 24.10.2019, Eeva on avaamassa ovea silloin. Näyttely ei ole myyntinäyttely.
Lisätietoa näyttelyn purkamisen aikataulusta tulee sivuille myöhemmin, kunhan saamme seurakunnalta varmistuksen asiasta. (Tällä tietoa 14.11. klo 17. Eeva ilmoittelee tarkemman ajan ehkä pystytyksen yhteydessä.)Toivomme sinne nyt esille uusia töitänne teemaan sopien, kiitos!
Uskon yö-tapahtuma on valtakunnallinen kaikissa seurakunnissa.

Tervetuloa mukaan yhteisnäyttelyihimme!

Seuraavat yhteisnäyttelymme ja tapahtumat ovatkin sitten vasta vuonna 2020 ja niistä kerromme jäsenille kevätkirjeessä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla (ilmoita sihteerille toiveesi!).
Syyskokoukseen 2019 voivat kaikki jäsenet tuoda toiveitaan ja ajatuksiaan kerrottavaksi ja olla itse myös paikalla.
- Kiitos tästä vuodesta kaikille jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tapahtumissa mukanaolijoille!

Muut asiat ja tapahtumat 2019:

Elokuun 2019 kaikille avoin Taideretkemme oli perjantaina 2.8.2019. Retkikohteet olivat nyt lähiseudulla ja kulkureitti kierteli osin rallimaisemissa ja meitä kuljetti Mäntän Tilausliikenteen bussi sujuvasti kohteesta toiseen.
Riihigalleria (Kuhmoinen/Päijälä) ja Sinikka Kulon lasityönäyttely Kuhmoisissa katsottiin. Kuhmalahden Taidepappilassakin vietimme hyvän tovin näyttelyyn ja Teemu Luotoon tutustuen.
Kiitos kaikille osallistujille kivasta retkiseurasta taideretkellämme!

Seuramme laadukasta juhlavuosi- ja historia matrikkelia (108 siv.) on yhä saatavilla mm. seuran kautta ja myynnissä Orivedellä Taitokeskus Auvisella, hintaan 30€/kirja. - Kirja on ajaton lahjakirja seuramme ja toiminta-alueen historiasta. Sen hinta/arvo ei tule laskemaan. - Osta omasi ennenkuin loppuvat!

"TaituE –taidetta ja tunnelmaa" Oriveden Eräjärvellä oli lauantaina 27.4.2019. Seuramme jäseniä oli monin tavoin mukana tapahtumassa. -Kiitos osallistujille!

Seuramme jäsenten omia näyttelyitä järjestetään laajasti Pirkanmaan alueella ja muuallakin. - Muistakaapa ilmoittaa tietoja tänne nettisivuillekin!

Taiteilijaseuran jäsenten omat näyttelyt 2019:

-

HUOM! Näyttelyohjeet jäsenistölle: Katsokaa aina näyttelyn aihe ja nimi huolella, valitkaa näyttelyyn ehdolle aiheen mukaisia töitä. Näyttelyissä on yleensä vaihtuva jurytys ennen pystytystä. Kaikilta pääsee esille 1-5 työtä/näyttely. Anna teosten tiedot ja omat tietosi töitä tuodessasi heille ja laita ne myös teoksesi taakse kiinni.(myös puhnro,jos haluat myydä töitäsi)

Näyttelytöitä ei saa itse laittaa esille/seinälle. Eikä hakea pois vastoin ohjeita (sopimatta asiasta).
Näyttelyissä on valmiiksi sovitut pystyttäjät, jotka toteuttavat esille laittamisen.-Anna työrauha pystyttäjille.
Työt pitää olla ripustusvalmiita ja nimettyjä (taakse nimitiedot) paikalle tuotaessa. Sovi tuodessasi myös itse, milloin haet mahdolliset ylimääräiset työsi pois paikalta.
Jos haluat myydä töitäsi näyttelystä, niin merkitse ITSE yhteystietosi näyttelyssä tietoihisi. Seura ei jaa jäsenten yhteystietoja ulospäin.

Tervetuloa tuomaan töitä näyttelyihin. Tarvittaessa voit pyytää apua muilta töiden toimittamiseen.- Emme peri osallistumismaksuja!

Tulkaahan kaikki mukaan tapahtumiin taas vuonna 2019!
Osa tapahtumistamme ja retkistä on kaikille avoimia ja niihin toivomme kaikkien kiinnostuneiden tulevan rohkeasti mukaan.

Retkiasioissa ja muissa tiedusteluissa saatte lisätietoja sihteeriltämme Eevalta tai Timo Musturilta.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita näyttelyihimme ja retkillemme! Jos taiteen katsojana kiinnostuit töistämme, niin ota yhteyttä esim. sihteeriimme tai hallituksen jäseniin ja kysele lisää asiasta. Lähes kaikki työt ovat yleensä myös myynnissä. Myynnin hoitavat taiteilijat itse.

Seuraa sivujen päivittymistä ja ole mukana tapahtumissa! Ole myös itse aktiivinen ja kysy tarvittaessa sihteeriltämme lisää, jos kaipaat jotain tietoa tapahtumista.